Itt e hon

2009.08.25. 18:49 DeluksZ

Szóval hazatértünk Debrecenből, és felbuzdulva az érkezésen, a mai bicajozáson és úgy alapvetően az egyetem iránt érzett szerelmemből táplálkozva beléptem az ETR-be. A furcsa félelem, ami ilyenkor mindig hatalmába kerít most is jelen volt, ám korántsem olyan erősen, mint szokott. Felvettem a tárgyakat, egyelőre 18 kreditet (ami nem rossz) és csak kétszer kaptam figyelmeztetést, miszerint "Ezt már harmadjára veszed fel, ne kúrd el a szemesztert különben szevasz..."

Debrecen fasza hely. Olyan, mint egy lightos Szeged. Kicsit kevesebb zöld, kicsit kevesebb jó nő, de alapvetően csinos hely. Jártunk templomban, ettünk jó helyen és leginkább az Aquaticumban áztattuk magunkat, ahova jövő nyárra lehet, hogy ellátogatok mint diákmunkaerő, mert fun.

Holnap kezdődik a SZIN. Fertő...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr61337858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása