dárrenbézre való dudorgás...

2009.05.13. 18:15 jet-son a másfélkegyelmű

Napok óta próbálok bejegyzést írni a nyócadikai dárenbéz parejjról dzsét klábban...de arra a következtetésre jutottam, hogy nem lehet visszaadni szavakkal. Vagyis vissza lehet, csak nem vagyok író, ki humoros írásokat ír gecijól.

A lényeg, hogy Farkast néztük moziba, ami fasza volt, aztán albi pergés Rönével meg Mesikééével. ITT jutottunk arra az elhatározásra, hogy Szot...aztán Jat lett...mert szot előtt még a sor végén is álltak. Szóval dzsét...családias hangulat mintegy 40 főre. Részeg fiatalok...mit is csinálhat két nem odaillő egyén, mint feltűnés nélkül utánoz mindenkit. Főleg az erősen illuminált embákat, valamint az alvó részegeket. Alig volt vicces. Ha pedig ez unalmassá vált, akkor előkerült a világ legidiótább freestyle dance versenye, like hülye járások minisztériuma a'la monty python. A többit majd elmutogatom!

Ja, még annyi, hogy hajnalban Miccs Bjúkenennel kajáltunk budiburgerben! Ezt kapjátok ki.

Szólj hozzá!

Címkék: poén paaree

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr421119714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása