SZINkronban vagyunk - Déjván

2009.08.27. 03:26 DeluksZ

Előre elnézést kérek, de az elkövetkezendő napokban ilyen buzi SZINhasonlatos címekkel és szavakkal lehet majd találkozni lépten-nyomon ezen a blogon...

tankcsapda, pipa. Habár a Mennyország Touristot nem nyomták le a srácok, és ez kb. olyan, mintha a Magna Cum Laude nem nyomná le a Sanzont vagy Madonna a Like a Virgin-t, azért élveztük. Most megy a csill, én hazaugrottam gyorsan kajálni, mert bicajjal vagyok, ami azt jelenti, hogy kb. 20 perc alatt oda-vissza megjárom az utat. Ezen felül nem iszok alkoholt, így a helyen található kutakból simán újratöltöm az ásványvizes palackomat, a VIP jegy pedig ingyen volt, így a heti kint sátrazást megoldom kb. 1000 forintból (ha elveszik a palack és újat kell venni akkor mehet fel ez az összeg ilyen magasra).

Sok az ember, de egyelőre bírjuk. Kurvasok a homokos terület, ami fun, de ezermillió emberrel már kevésbé, mert száll a homok és tüsszögünk, meg különben is, homokos lesz a cipőm és az rossz. Holnap (ma) Alvin és Russkaja van kitűzve célul, meg tán lesz HarmincY is, amire öcsém megy én meg tuti nem. A napközbent pedig végigülljük a vízben, ami ott van nekünk. vagy alszunk a sátrunkban, amit a 45 °C igen valóSZINűtlenné tesz. Meglássuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr791341152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása