...és csinálj sok sok gyermeket

2009.09.28. 12:38 csibiur

 Hmm...az imént beszélgettem tanulságosat ****val, minekutána most rewind-on vannak az emlékeim vissza másfél évet míg kattan eggyet a szalag, hogy aztán be tudjam lassítani a kínos pillanatoknál. Erős és fájdalmas szavak kavarognak a fejemben, a döntésképtelenség meg picit olyan mint tegnap, mikor nem tudtam mit kívánjak szerencseszál cigim elszívása előtt. "Csabi éli valahogy az életét" vitakör megszervezéséhez várok lelkes jelentkezőket, hogy aztán eldöntessük, hogy a világ az ami fura, vagy tényleg csak én volnék az egyetlen éles körvonalakkal, premierplánban szélesvásznon, hogy az amúgyis nagy fejem kitakar mindent és mindenkit. És az a gond, hogy legtöbbször úgy érzem magam mint a szegény bárány/tehén/szarvasmarha a jurassic parkban miközben franc se tudja, lehet én volnék a T-rex? nemtudom...ha nem akarok vacsorára tésztát enni, akkor nem is fogok, ha nem akarok T-rex lenni akkor nem is leszek. Wait 4 it...well, better not to wait 4 it mer most tudnék olyat kérdezni magamtól amire csak néznék mint az alsóvonásos nagykisÓbetű O_o de azzal megint csak kitakarnám a hátteret. Úgynézki nemcsak fizikálisan, de mentálisan is fogynom kell, nem csak írni, de olvasni, nem csak nézni, hanem látni, nemcsak nyafogni hanem hallgatni és nemcsak szeretve lenni hanem szeretni bár ezt a legvégén csak azért írtam ide mert szeretem a Moulin Rouge-t....tehát
Million dollar q of the day, mikortól van az h el vagy baszva?

offtopic, kaptam e-mailt, ha érdekel, írjatok kedves Orsolya címére és válaszlevében kaptok egy linket a kérdőívvel:

„Kedves Oláf közösség!

A szakdolgozatomhoz keresek 18. életévüket betöltött résztvevőket. Blogokkal kapcsolatos szokásokkal (írás, olvasás, hozzászólás) foglalkozó, leíró-feltáró jellegű vizsgálatot végzek. Bloggerekkel, blogokat csak olvasókkal, illetve, a blogokba csak hozzászólást írókkal kapcsoltban, az adatok alapján esetlegesen előforduló, mintázatokat keresek. De az elsődleges cél, csupán annyi, hogy kicsit összetettebb képet kapjak arról, kik, miért, hogyan írnak, és / vagy olvasnak blogokat.
Az adatgyűjtés online történik, kb. 20 percet vesz igénybe, egy rövid adatlap kitöltéséből, néhány szöveges kérdés megválaszolásából, és 3 kérdőív kitöltéséből áll.
Ha érdekelnek a részletek, írj a következő címre: orsolya.karpati@yahoo.com

Üdv:
Kárpáti Orsolya

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr341412592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása