here we are at the start...

2009.12.10. 01:20 csibiur

Nem akarom ismételni magam pedig fogom, mindez múlt és jelen időben és félő, hogy jövő időben is. Ha elfogadtad a rossz döntéseid melyek épp készülnek visszaütni, ettől függetlenül még rossz, akkor is, ha előtte már nem volt az. Közben viszont olyan, mint súlytalanul lebegni valahol fent a magasban, közel a sötét égbolthoz ahol csak te és a hold meg a csillagok és nyugodtan kiálthatnál, nyugodtan mozoghatnál de már egyáltalán nem érzed szükségét. Beletörődtél, ez már nem a te háborúd. Lefekszel aludni, próbálsz bűntudat nélkül édeset álmodni és minden megy tovább a maga egyáltalán nem jól kitaposott útján.

Ehhez a kellemes érzéshez viszont pont a rossz döntéseid meghozatala szükséges így adódik a kérdés, hogy megéri e. Elvégre közel az égbolthoz...hideg van

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr211587393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása