Jó utat Szekszárdra

2008.09.28. 13:16 DeluksZ

Annak ellenére, hogy nem sokat időztünk, visszatértünk a H2O nevezetű retro-paradicsomba, ami gyakorlatilag nyitás után egy fél perccel már tele volt (középkorú valamit-ünneplő embertömeggel és kigyúrt pasikkal, akik erősebbek voltak nálunk meg az ő barátnőikkel -> nem nőztünk). Maradtunk volna még de menni kellett JATE klubba, ahol Peterzon és a többiek már voltak, mármint a helyen, amikor lementünk, már. Sejtéseim szerint Peti most falja a harmadik levél cataflámot leöblítve némi advil ultrával.

Amúgy nem is ez a lényeg, hanem az, hogy kedvenc Megasztárunk, Némethy Brigitta megint válaszolt egy levélre, amit megint írtam neki, és visszaírva lazán és pofátlanul megkérdeztem, hogy nem e interjúvolhatnám e meg, amolyan soft-riporter stílusban (e). Várjuk a választ, és ha pozitív lesz akkor ultra-exklúzív megasztáros interjút hallhattok a mezőny legaranyosabb arcú versenyzőjével tolmácsolásomban.

Szerzőként felvettük még foglalkoztatottságba Tííbort (az enyémet, nem a tieteket), de mondtam neki, hogy 1-2 napifg ne írjon, mert erőltetett lenne és felszínes. Írjon majd akkor amikor nem érzi, hogy kell, csak azt, hogy ihlet, meg ilyenek.

Hugotokkal (aki Panni) meg törtük a fejünk, hogy most Dúmföldi Krebaidok, Drúnföldi Khrebaidok, Dhúnphöldhi Khrebhaidhok vagy miaszösz...

PS: Azt azért még beírom, hogy Dóri (Herr) kérdezett tőlem egy ilyet, hogy "Nem tudom ismered e azt a játékot, hogy World of Warcraft?". Ugye mindenki érzi a kérdés abszurditását.

5 komment

Címkék: celeb párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr57685622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibzon (törölt) 2008.09.28. 17:01:31

ja és dóri meg egy vicceshumoros leányzó szal feltételezem jól tudta h egy budos kocka vagy:D

DeluksZ 2008.09.28. 17:02:59

Fogalma sem volt. (nemvagyok-.-)

Az oké, hogy Dúnföld, és a Krebaiddal mi lesz?:)

Panni 2008.09.29. 00:11:11

az akkor biztos az
(na itt az első:))

josi 2008.09.30. 12:40:11

crebains of dunland
süti beállítások módosítása