Hozzáférés megtagadva

2009.11.04. 12:46 csibiur

 Ó de még mennyire. A minap töltöttem egy halloweenes pornót éshát a storyline meg a 15 perces kulisszák mögött miatt kb a gyűjteményem legékesebb darabja. De úgy értsétek, hogy az aggódó apuka bekopog a nőhöz, hogy nem látta e a kisfiát, mert trick or treat cukorkáér járkál körbe, a nő (persze seggpucéran) ajtót nyit és mondja hogy nem, erre az apa meglátja a fia cipőjét a kanapé mellett. Egyből pánikba esik hogy mit csináltál a fiammal, mire a nő egy nagy pallossal tarkón vágja. snitt, következő képen mondanom sem kell az félájult apukán már dolgozik a nő, a gyerek meg persze a múlté...és ez kb a legszolidabb sztori a 4 jelenetből.

Azért írom le mindezt, mert a valós gondolataim olvasásához most nem kaptok meghívót. Fogalmazzunk másképp

"Úgy tűnik, hogy neked nincs olvasói meghívód ehhez a bloghoz. Ha úgy gondolod, hogy hiba történt, lépj kapcsolatba a blog szerzőjével, és kérj tőle egy meghívót"

...de nem történt hiba. szeretném hinni, hogy nem történt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr111498185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibzon 2009.11.04. 15:25:05

gyüjjetök hétvégére házá

Piterzon 2009.11.04. 19:38:52

jaja, jó story volt Hansel...gyertek és mi is leütünk majd apukákat;)
süti beállítások módosítása