SZIN - S40E00

2008.08.28. 13:58 DeluksZ

delukszA sorozatfüggők értik, akik meg nem azoknak elmondom, hogy a bejegyzés címe hosszabban Season(S) 40, Episode(E) 00, vagyis a SZIN 40. évadjának 0. epizódjáról (napjáról) vanik szó. Persze nyugodtan írhattam volna, hogy SZIN, a nulladik nap, de a rendezvénnyel foglalkozó oldalak több mint fele valószínűleg ezzel a címmel kezdi a beszámolóját.

Azt kell mondjam meglepően jól indul a dolog. Kapásból miután bejutottunk (ami úgy zajlott, hogy -t felismerte az egyik biztonságis és soron kívül beinvitáltak a tömegnyomorgó emberkék mellett, akiknek még a fülét is átkutatták) rávetünk két 3 csillagos metaxára. A társaság nagyjából ugyanazokból az emberkékből állt, mint akikből mindég azzal a különbséggel, hogy most volt még pár vendégszereplő akiktől e sorok gépelőse előtt már könnyes búcsút vettünk (és akik egyébként borzasztóan jól érezték magukat Dáviddal és velem, meg egy kicsit a többiekkel is, de velük nem annyira).

Az est fénypontját egyértelműen életem első igazi, hamisítatlan, fesztiválos Tankcsapda koncertje jelentette. Persze nálam is úgy kezdődött, hogy a Mennyország Tourist c. számot szerettem volna élőben hallani, aztán végigállás, végigéneklés, végigtombolás, visszafütyülés lett belőle. Élmény volt na.

Most gyakorlatilag élet és halál közt lebegek, ugyanis a sátor kényelmetlen volt, reggelre hihetetlenül meleg és küönben is hagy némi kívánnivalót maga után jelenlegi állapotában, de majd ma összerakjuk szépen. Ma Zságár (a dívákkal), éjféltől meg Palotai(+ Ludmilla, de ő nálam nem játszik, csak öcsém miatt említem meg).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr61637736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása