im a mess

2009.12.07. 16:55 csibiur

Lüktet, lüktet, Saridon nincs idő a fejfájásra, glülglü grblvöááá attempt 1: fail. Tüssz, tüssz glüglü attempt 2 yeey. Skins, ó aza drága skins, alvás, picit, kelés bummbummBUMM lüktet és WHAT THE FUCKIN FUUCK?

A szervezetem lázadozik és most nemjó barátom és nemcsak azért mert széltében baszik összemenni, hanem mert léptem nyomon keresztülhúzza a számításaimat. Prog Matos vagyok, a számításaim fontos szerepet játszanak az életemben így ami keresztül van húzva az nekem különösen rosszul esik :/ És már figyelem olyan régóta a villogó kurzort, mi úgy látszik gyakran visszatérő motívum mostanában, hogy a lüktetés beállt a villogás ritmusára. How great.

Utolsó hét arra, hogy szorgalmasak legyünk amit sikerült magamnak úgy elintézni, hogy akkor is kevés időm lenne mindenre, ha 1 órát aludnék egész héten. Próbálom elhinni, hogy nem vagyok segghülye ahhoz amit már lassan öt éve tanulok, de a tarkóm környékén lévő tumor okozta állandó fejfájás még erre is csak ráteszi azt a kurva nagy lapátot. Kezdem kicsit úgyérezni magam, mint saját magam paródiája egy, a szellemkastélyokban található torzított tükör előtt..de jövő héten elmegyek orvoshoz tisztelt esküdt hölgyek és urak, a drága jó maguk a tanúim rá...Bogi, érzéssel a kommentet, I'm vulnerable nowadays *.*

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr261580781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása