WinteRomantic (aztakurva)

2008.09.30. 00:47 DeluksZ

Beszéltem Davidzonnal, mert hogy mostanában beszélünk sokat. És elgondolkozni kezdtünk azon, hogy valyhk mely évszakban a legjobb nőzni. Mondjuk alapvetően nem is erre lett kihegyezve a dolog, hanem arra, hogy miért jó a tél. Mert jó. Aki mást mond az hazud.

Nyáron az olyan kövér emberek mint én (megöcsém) alapvető hátrányokkal indulunk, de amúgy érdekelne, hogy romatikusság-specifikusan mifél előnyöket illetőlegesen hátrányokat tudtok felsorakoztatni pro und kontra egyes évszakokhoz.

A tél bújós évszak. Mondjuk ősszel is fázunk eleget, az ideihez hasonló kataklizmák után pedig abban sem lehetünk biztosak ugye, hogy nyáron nem ess e majd a hó, de nagykabátban összebújni mégiscsak más mint pulcsiban vagy bikiniben. Felsorolás következ:

  • Nagykabátban az ember alapvetően bátrabb. A többréteg ruhán keresztül az olyan másodlagos nemi jellegek mint mondjuk a mell sokkal inkább megközelíthetők, és mégis sokkal kevésbbé lesz direkt egy ilyen testi kontakt.
  • Télen van csak csend. Nyáron este sincs, kussban sincs, télen viszont már korán is akad. Jó helyen meg pláne. Körlöltés például kifejezetten hangmentes zóna. Este meg pláne. (pláne pláne pláne)
  • A naranccsárga utcalámpák fényében megtörő lehellet alapvetően geciromantikus
  • Meg a hidegben piros(pozsgás)ra fagyott arcz is az.
  • Kesztyűben amúgy is könnyebb ügyetlenkedni, ami alapvetően czukorság. Ezt alapul véve pedig a czukorfaktor mértéke egyenes arányban áll a leányzók méretével és a minél kisebb méretre felöltött minél nagyobb cuccokkal.
  • Elesni is könnyebb, olyankor meg lehet segíteni.
  • Télen soha sincs teljesen sötét.
  • A tél az egyetlen olyan évszak amikor hajlandó vagyok földre fekni. Nyáron kiütést kapot a fűtől, amúgy is allergiás vagyok mindenre ami él vagy halott. Télen viszont 28 rétegben felöltözve simán fekszek.
  • A csillagok csak télen, csak a majdnem-teljesen-sötétben és a teljesen-kussban a legszebbek.
  • Meg a szűz hó ugye... meg a ropogása.

Mindezeket összevetve a kigyúrtpasis siófokos fesztiválozós nyár a kurvasok tücsökkel és a mégtöbb szhúnyoggal sehol sincs. Mondjuk meleg van. De ha pólóban akartok rohangálni akkor maradjatok otthon.

Véleményeket szeretettel.

8 komment

Címkék: okosság párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr77688323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.09.30. 01:12:24

tavasz:
-a hideg tél után az első melengető gyengéd napsugarak
-az éledező természet kurvaromantikus hangjai pl madárkák,mókuskák
-még nincs szúnyog se légy
-pulcsi és hosszú gatya még elég bátorságot ad:)
-lehet arra a fűre egy pokrócot is lerakni és akkor milyen tuti már,ergo kirándulás
-hiperromantikus hóvirág leszakítás és átnyújtás
-ugyanez bármilyen más virággal
nemdebár?

de tél is jó,csak ha nincs hó akkor ratyi és megdől a teóriád

DeluksZ 2008.09.30. 01:18:10

Kedves Piláf. Értékelem, hogy hajnali negyed kettőkör a mi blogunkat fürkészed, de nem tudok szemet hunyni a tény felett, miszerint a HÓVIRÁG VÉDETT! Bűnöző... :)

Egyébként a tavasz sem szar. De nálam csak a 3. helyen van. Az Ősz ugyanis szebb. Sztem. Mondjuk a két évszak között csak a színek a különbség.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2008.09.30. 08:50:46

függő lettem,remélem örültök..:(

josi 2008.09.30. 12:35:13

hát szerintem a tavasz nagyon gyilkos, kivéve ha van valakid. azt látni hogy a sok boldog gusztustalan párocska andalog amerre nézel áááhhháháháá, "makes me wanna pull out my arm, so i'd have something to throw at them.."

jet-son a másfélkegyelmű 2008.09.30. 18:01:10

Én csatlakozok a télhez, mert a tél romantikus és csak télen van karácsony. Na AZ geciromantikus!

tibzon (törölt) 2008.09.30. 18:25:50

szerintem meg ha van 1 drága aranyos csaj az oldaladon, akkor kb egy disznóól vagy egy rendezőpályaudvar mellett is romantik.
amúgy nekem msot újabban a tavasz a favorit m olyan szép élesek a fények.

pentye 2008.09.30. 22:37:54

ősz egyértelműen
a tél hülyeség(szétfagyós hideg, és korán sötétedik)
amúgy tök mindegy:)
süti beállítások módosítása