LakáSAVató főpróba

2008.10.03. 17:53 DeluksZ

Mondok nem lesz jó, kosz van, rendetlenség van, nincsiskész semmise, de mond öccsük, jóleszaz majdrenbejön. Rendbejött, mert tényleg takarított egy sort, amíg én aludtam, és hát jól csinálta na. Ettől még persze felelőtlen éretlen tinédzser, de javul.

Szóval mivel sokan nem érte(te)k rá (miért is nem tudtatok feljönni csütörtökön Pestre? Agyamnincshozzá.) ezért a buli félig volt hvatalos. Bulinak teljesen hivatalos volt, de házavatónak nem. Az majd lesz későbben. Minden esetre sok kép készült, shock kép készült, meg videók is. Ez például iwiwgyanús, ez meg kevésbé (az ott Györgyi segge, igen).

Lehet, hogy videót is kaptok. Lehet. Öcsémnek amúgy hatalmas karmolásnyom van a mellén. Ja és csak annyira volt berúgva, hogy:
-Csini, rakd már be a Tarantulát.
-Ki'issh az előadó?
-Nokomment.

2 komment

Címkék: képes paaree

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr3694775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josi 2008.10.03. 18:06:41

gyuszi ki fog belezni ezért a képért

piterzon 2008.10.03. 18:32:22

Csibii basz a kérdésed..nameg a képek, Bogdán mindig mondtam h nagy kujon vagy:D
süti beállítások módosítása