Hírek a délvidékről #2

2008.10.07. 12:31 jet-son a másfélkegyelmű

Na tegnap megvolt Split történelmi városrésze. Hát mondanom se kell, qrvaszép. Reggel toltam egy egyszemélyes kirándulást a Podstrana (itt vagyunk) előtt fekvő öböl partján Stobrectől a home-ig. Stobrec kibaszottul szép. Tényleg egy kis tengerparti ékszerdoboz, türkiz tengervíz mellett. Bjútiful. A part is gyönyörű, de hogy 10m szintkülönbség után meg akarok halni, az kissé gázos. Több fallabdázás kő. Mind1, túléltem. Dél körül megvolt Kastela Gomilica, magyarán a kikötő, ahonnan holnap indulunk. A kurvázás is megvolt, voltam rajta, meg benne. :) Kurba Mala a hajó neve, magyarán kis kurva. :D A seggén mentem be, de ez lassan több infó is mint kell. A holnapi terv még nincs kész, de valami lesz, mást nem egésznapos sóderhordás. 5re jön Ante, a kikötő kisfőnöke. Úgy nyeli a Travaricát, mint én az ájsztít. Kissé olyan mint a beherovka, csak ezt valami fűféléből tolják. Mindegy. Vettünk 3liter sört, egy üveg bort, amitől állítólag melegedik a fülem. Majd kiderül. Feláldozom magam a tudásért. Meg persze egy üveg Travaricát. Jee. Napi meeting a Kopacka-ban. :) Fasza hely. Amúgy Ante olyan mint a nyugdíjas popeye. Csak spenót helyett travarica. Amúgy jó arc. Folyamat vigyorog.

FONTOS: az üveges sör fél literes, és lehet 1-2 sörrel is vezetni. A rendőr csak akkor állít meg, ha falnak mész. De akkor már úgyis állsz. Ennyi. Bééke

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr26700995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása