Sorozatfüggés

2008.10.24. 17:15 jet-son a másfélkegyelmű

Valóban nem sok történikfelém se. Talán annyi az említésreméltó, hogy megtört a wagoner kissé. Semmi komoly, senki nem sérült meg, Bogi nem ülsz be mellém többet mi? :D

Amúgy x-akták flessen vagyok már egy ideje, de munka mellett eléggé bajos 18részt nézni egy nap. Ígyhát bogicsek megett eléggé lemaradva napi 1 (jó esetben 2) részt teszek magamévá. Tegnap eljutottam a 3.évad 4.részéig, ami történetesen a 9 szezon egyetlen humoros része. A címét (Clyde Bruckman) egy neves burleszkíróról kapta.

Egyszerűen fantasztikus. Kissé angolos a humor, de élvezhető. Főleg miután nem heti 1 részt lát az ember mint anno az m1-en, hanem napi egykettőt...ezért azonnal feltűnik hogy jövendőmondó yappi épp muldert kritizálja, hogy szkeptikussága miatt elszívja az energiáját. No mindegy. Nem lehet ezt úgy visszaadni. Meg kell nézni! És ezt a témát a south park is feldolgozta...amikor asszem cartman adja ki magát, hogy látja a jövőt. Viszont van egy érekes megállapítás a filmben. Mégpedig:

- hogy láthatnám a jövőt, ha az nem létezne már most is? (bruckman)
- de ha a jövőnk megvan írva, akkor minek csináljunk bármit is? (mulder)

Banánkrémes!!! Biztos, hogy banánkrémes!!!!!!!!

2 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr56729993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rami 2008.10.26. 12:24:58

Jövő héten megyek haza, ezt a részt feltétlen látni akarom!!!!

jet-son a másfélkegyelmű 2008.10.26. 18:27:40

Rögtön sejtettem :) Hozz kukoricát!!!!! Indul a mozi...x-aktás póló a nyomdába
süti beállítások módosítása