Az élet nagy kérdései...

2008.11.19. 17:51 jet-son a másfélkegyelmű

Van az úgy néha, hogy beugrik egy-egy kérdés, amire valószínűleg SOHA a büdös életben nem fogsz választ kapni. Tuti mindenkinek van ilyen, úgyhogy ide várom. Gyors megosztok párat:

Eléggé aktuális az első. Szőreg, útfelbontás, 5-10 percre engedik az autókat, de csak az egyik irányból. Természetesen felváltva. Akkor hogy lehet az, hogy elindul a sor és 30 azaz harminc méter után megáll. 2 kocsi ment át? Passz

Aztán. Internet számlát kaptam, és már nem 4990ft havonta, hanem 5140. Ugyanis kezelési költség van eccsém!!! Mi kerül 150 forintba havonta? Van egy aktám kinyomtatva? Tibi megint két nappal később fizetett!!! Mégegy ilyen és nem léphet be iwiwre! Húúúúú!

Ismerősöknél: Leakarják mondani a netet. Újrabekötés, 15ezer. Mikor csak a modem kell, de nálam spec ingyen van az előfizetés mellé. Meg máshol is. Akkor szüneteltetnék. Az meg havi 1500ft készenléti díj. ??????? Mert? Keringetni kell az információt a vezetékben, mert eldugul? Vagy portalanítják a vonalat?

És nem térek ki arra, hogy a horvátoknál az autópálya miért kerül feleannyiba, mint nálunk. Úgy, hogy csak Splitig 2db 6km-es alagút van (a viaduktokat nem tudtam megszámolni). Nálunk meg a baszottnagy alföld.

Miért jár állami tulajdonban lévő veszteséges cég vezetőjének és mind a 18 helyettesének végkielégítés és jutalom? Ha én eltörök valamit meló közbe, vagy úgy elbaszom, hogy a főnöknek kell fizetnie, akkor nem ad a fizetésem mellé 100 000ft-ot, hogy Tibi bazzeg dekurvajól dolgoztál...

Az úthengeren miért van fém-, és gumikerék???

A munkaügyi központ előtt miért áll 2 új audi egy új merci és egy tuareg? (A dolgozók parkolója bent van)...ésígytovább

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr73778136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsaniunokatesó 2008.11.20. 00:20:29

MIért csalnak adót a leggazdagabbak? Miért nem vagyok köztük? Miért csak a csórók adnak borravalót és miért a leggazdagabbak a legspúrabbak? JAhh és amiért van az h nem igaz az h a jó emberekkel csak jó dolgok történhetnek?

tibzon (törölt) 2008.11.20. 17:19:18

az autópályában az alapozás kerül sokba ugyanis nem a fűre öntik az aszfaltot. hegyvidék=köves aljzat(stabil)
alföld=mocsár,főd,agyag stb(instabil)

jet-son a másfélkegyelmű 2008.11.20. 19:23:22

az alföldön nem kell alagutat vágni, robbantani, hidat építeni, viaduktot építeni, hegylábat eldózerolni csak kibaszott aszfaltcsíkot odatolni áááááá. Egyébként ha az alap fasza, akkor mi a gejjnek javítják? Csak most adták át...
süti beállítások módosítása