Minden hányás tartalmaz répát...

2009.02.01. 14:30 jet-son a másfélkegyelmű

Tegnap Istiosszal és Mettyúval sikerült megállapítani, hogy a hétvége után szeged jelentős mennyiségű folttal gazdagodik, melyet a túlzásba vitt italfogyasztás eredményez. Viszont egy felmérés szerint minden hányásban van répa. Ezt pedig úgy kivitelezik, hogy a ráérő kisnyugdíjasok reggelente csapatokban kirajzanak hányástócsákra vadászva....

Következetesen levezetve íme: rengeteg nyugdíjas kel korán, mivel ilyenkor nem feltűnő és a fiatalok másnaposan alszanak. Továbbá...rendszeresen megállnak...ilyenkor tócsát keresnek és/vagy szórják a répát belső zsebből...az alapos keresés miatt ilyen lassúak, mozgásuk rendszertelen. Mindig szatyorral járkálnak, vagy görgős bőrönddel. Ilyen esetben a dílereket vagy a futárokat látjuk. Az ellátmányt viszik a többi kisnyugdíjasnak. A profik csak répalével lötykölik fel, nem olyan feltűnő, de mégis kimutatható. A nyugdíjasklubokban határozzák meg egy-egy vezető nyugdíjas kommander territóriumának határait, majd kinevezik az alattvalókat és az őrszemeket. Komoly harcok dúlnak a területhatárokért...hirtelen eddig jutottunk, ha kifelejtettem valamit, akkor majd bővítem. (én józan voltam teljesen)

2 komment

Címkék: tudomány poén okosság alter fúj párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr47916055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása