a heetvége lüktetése...

2009.04.26. 08:58 jet-son a másfélkegyelmű

Ismét szombat, ismét szombeat...szinte hihetetlen, hogy ember rá tud venni még arra, hogy a szombat estét a jatéban töltsem. Megint nem kellett csalódnom...még mindig megvannak ugyanazok a cd-k. Egy sem tűnt el, nem lett karcos, blablabla.  Indián is ott van a.k.a. woodcutter hair style.

Ahogy röné tökéletesen megfogalmazta: ennyit még nem ültem a jatéban négy év alatt sem...azthiszem ez mindent elmond. A felhozatalra nem volt panasz, rengeteg szép csajszi volt. Viszont a megszokott jate feeling hiányzott...(két méterenként ismerősök hada)...Maybe azért, mert mindenki végzett, aki a főiskolán csoporttárs volt :) Azt hiszem egy bizonyos kor után az ember átszokik a szotéra...kezdem megérteni, hogy miért.

Viszont az est poenja: srác kérdezi tőlünk, hogy kérünk joghurtot?...és volt nála vaníliás, meg csokis...kaptunk egy csokisat, amit hajnalban sikerült szétnyomnom, és minden tiszta csoki lett...ez adta meg a kezdő löketet, hogy lépni kellene. De az, hogy könyörögni kell, hogy takarodjunk már a gecibe (de ezekkel a szavakkal)...az azért röhej. Ha a belépő árát terroristáknak adom, vagy két szakadt csövesnek akik tablettás borra költik...talán még akkor is jobban járok. Kettő, azaz kettő ismerős volt dzsétben...ebből az egyikkel (üdv Tibó) a jate előtt találkoztam... :D

Rönének viszont kihagyhatatlan lehetősége nyílt az anális szexre, mert egy csávó olyan feltűnően nyomult rá, hogy az már baszta a szemem. Egy kicsit volt csak meleg a srác. :) Végül szerencsére megúszta...

Jate szar! Ne menjetek oda!

Szólj hozzá!

Címkék: nosztalgia káromkodós párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr271086818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása