single

2009.05.05. 18:05 jet-son a másfélkegyelmű

Ren@ és szerény személyem kénytelen élni a szinglik világát, éppen ezen ok(ok)ból kifolyólag elmélkedésbe kezdtünk ma munka közben (mikor máskor?) és az alábbi következtetésre jutottunk: válogatósak vagyunk, valamint egy bizonyos típus jön be nekünk, ami nagyon ritka. Ezen nőtípus leírását lejjebb megtaláljátok. INNEN nem muszáj tovább olvasni! Az alábbi Hölgyet / Urat keressük...

Nem nagy dolog, csupán az alábbiaknak kell megfelelni:

Nagyon fontos a három mell, valamint a nemi szerv elhelyezkedése. Jelen esetben a hát középső részének jobb oldalán a lengőbordák mellett. Ha mód van rá, akkor kutyahangon nyerítsen és szuahéliül kérje a reggelit. Diszkóbajárás esetére a színpadi mozgása legyen olyan mint a zongorának. Eseteg pikkelyes lehet a talpa. Megjelenését tekintve nézzen ki elölről úgy, mint oldalról. Csak a könnyebb megkülönböztetés miatt.  A jobb szem helyén legyen a szája, valamint az állán az orra. Lehetőleg harcsabajsza legyen...a jobb kézfején.  A nyaka legyen olyan, mint dr Tulp-nak. A jelentkezők a fényképes önéletrajzokat küldjék a flameks@freemail.hu címre. Köszönet!

1 komment

Címkék: fúj ténylegsemmi káromkodós párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr151104643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibzon 2009.05.05. 20:02:36

az érdekes lesz de genetikusnak kellett volna menned, dr frankenstein.. :D
süti beállítások módosítása