!!! all !?! the !?! time !!!

2009.08.01. 16:50 csibiur

előszopás. főnév. de igazából k.ra lehetne egy ige is. merthát mégiscsak cselekvést, létezést kifejező szó. Másodikban nyelvtan óra, az igéből írtam röpdogát. ezt az egy mondatot írtam a lapra, majd felsoroltam a személyes névmásokat, tudjátok énteőmitiők. Aki kitalálja hanyast kaptam, 5 millio lélekenergiával gazdagodik. ige. a monitoron magányosan villogó kurzor vagyok.

az előszopás felénél járunk, s nem tudom eldönteni h mitől remegek. netán alkohol, netán cigi vagy annak hiánya, netán ép ész vagy annak hiánya. De amikor egy szórakozóhelyen rádkapcsolják a világítást, az weird. annnnnyira, de annnnnnyira. nem. a többi füzetbe megy

"Argentína: egy felejthetetlen tangó a végtelen pampákon". oké. csak azért fogok argentínába költözni, hogy a fiam egyszer kimondhassa a nevét és a pampákat egy mondatban. Kőrösi Pungúr, született az argentin pampákon. pungúr. pampák. sírva röhögök. vagy röhögve sírok. whatever

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr171281701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeluksZ 2009.08.01. 17:06:59

Ha a továbbiakban is napi 10 órát alszol, 10et a szobádban ülve egy helyben végig MSN-ezel és a maradék 4 órában elszívsz egy doboz cigit és részegre iszod magad hetente kb. 4szer akkor már nem fogsz sokáig remegni. Csodálkozol ezen, amikor az egyetlen egészséghez bármilyen szinten köthető cselekvésed az, amikor előbújsz a barlangodból, és átsétálsz a nappaliba kajálni, aztán visszaballagsz és nem bújsz elő addig, amíg el nem mész inni este.

"Nuff said bro...

csibiur 2009.08.01. 18:33:41

@DeluksZ: más voltam mint a többi gyerek

yoshii 2009.08.07. 19:52:30

ez volt eddig a legjobb bejegyzésed
süti beállítások módosítása