AfterSZINDdróma... SZINtelenül... stb

2008.09.01. 10:22 DeluksZ

pia, SZINÖcsém mondta, hogy a bejegyzéseiben nem javíthatok helyesírási hibákat, mert az ugyanúgy az ember személyiségének része, mint például az, hogy szereti e az animl-sexet vagy sem, ezért csak szóban javítom majd ki neki, hogy a megfolyt (ami nem ige, hanem befelyezett melléknévi igenév) nem az, amire ő gondolt. Az ugyanis a megfojt (nah ez igekötős ige).

A depresszív atmoszférát had oldjam egy vulgárisan laza összegzéssel: A SZIN gecijó volt. Az utolsó nap meg pláne. Mondom ezt annak ellenére, hogy az általunk fogyasztott alkohol valamilyen úton-módon nem váltott ki semmiféle hatást, azon kívül, hogy kevesebb lett a pénzünk. Láttunk élőben 30Y-t (Bogozd ki), Mattafixet (Big City life), egy kis Subb Bass Monstert (közben egy unokahugot). eljátszottunk, hogy DJ-k vagyunk (majd Dévidzon mesél), dobáltunk embereket, megismerkedtünk addig nem ismert emberekkel is, másnap meg pakolásztunk egy jót. Majd lesz afterünk. Iszunk ott is. Írunk arról is.

Néhány üzenet, csak ugy ad hoc jelleggel:

  • annak, aki elvitte Dévid 18 éves Chivasát: A jó kurva anyád, remélem belefulladsz!
  • annak, aki odaadta a lángosát: Hogy hívnak? Hol laksz? Van e barátod?
  • kommentekbe lehet folytatni a hét alatt felgyülemlett okosságokat: SZINboráim, SZINdróma after, SZINpátikus vót, alkoholSZINt, mi van még he?

A fesztivál alatt készült képeket az alant felsorolt linkekről lehet leszedni. FIGYELEM! Azok számára, akik nem csináltak még ilyet, elmondom, hogy szükségük lesz egy Total Commanderre, ugyanis a tömörített fájl darabokra van szedve. Ezeket a darabokat lehet letölteni a linkekről, majd miután lejöttek ki kell jelölni Total Commanderben az első (szin_08.001) fájlt, és rákattintani a Fájl->Fájlegyesítés parancsra. Megadjuk, hogy hova rakja össze a fájlt, ezek után pedig egyszerűen kicsomagoljuk a kapott eredményt.

Képek Letöltése:

Have Fun. És mostmár bárki kommentelhet regisztrációra való tekintet nélkül<3

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr22642838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josi 2008.09.01. 11:01:00

jajdejó, köszi :)
örülök, hogy bekerültem a hét alatt felgyülemlett okosságok közé :D
télleg jó volt, számomra váratlanul. De csibi mieza depresszió? :(

piterzon 2008.09.01. 15:20:42

jo story volt Hansel!

Flame- 2008.09.01. 16:16:26

Hát igen, ez volt gyerekek a TejSZINhab a nyár tortáján..
nem Chivas volt hanem egy Tullamore's Dew, de jah, bekaphatja..Az én hibám is volt természetesen mert zeném már olyan kétes elemeket is odavonzott a SZINtérről h botorság volt ilyen SZINten megbízni bennük...:(

Éljen SZEGED, éljen a SZIN! :)

Zsani 2008.09.01. 17:42:28

OOO..te milyen egy rendes unokatesó vagy h megemlítettél ..:)

DeluksZ 2008.09.01. 17:44:09

Höh... még jó :)
süti beállítások módosítása