CERNbona

2008.09.09. 19:07 DeluksZ

Mondok nézzünk híreket, mert rég nem tettük. Leszen majd egy kísérlet, mondták, ahol az atomoknál is kisebb részecskéket (szubatomikusakat I guess) fognak ütköztetni fénysebességgel. Unaloműzésnek sem utolsó, meg amúgy sok hasznos dologt lehet belőle megtudni. Például, hogy hogyan alakult ki gyakorlatilag minden. Sunyin aztán hozzáfűzi a Bárdos, hogy néhány tudós szerint fennáll a lehetősége annak, hogy ez a móka fekete lyukakat fog gerjeszteni. Az meg nem jó. Fogalmazzunk úgy, hogy ha fekete lyukak lesznek a végeredmény arról senki sem fog tudni... soha.

Politikamentesen még hozzátenném, hogy rohadjon meg az a pár szlovák soviniszta köcsög aki még mindig Hedvigen pattog.

3 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr18655934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibzon (törölt) 2008.09.10. 17:53:29

van még sörkert drága bogaraim

tibzon (törölt) 2008.09.10. 17:55:50

és amugy meg gecire fogunk tudni róla mer szép lassan szippant be mindent ugyhogy raerunk még egy rohadt nagy tivornyát csapni

Nessus · http://blogmole.blogspot.com 2008.09.11. 00:11:36

képzeld, deluksz, hazaértem puskinból, és rögtön ezt találtam hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
süti beállítások módosítása