Könyvtárklub

2008.09.25. 14:25 DeluksZ

Ott voltunk tegnap. Ott van a MÚK campuson, életben nem hallottam még róla (mondjuk van pár ilyen hely biztostuti). Sokan voltak meg hely sem volt nagyon, de az a szórakozó hely ahol nem ezek a paraméterek valszeg szar hely, oda meg nem megyünk emajrajt?

Moziünnep, szal mozi, meg amúgy is kell filmkritikát írnom megen a PBÚ-ba, úgyhogy kedves kötelezettségemnek teszek eleget. Öcsém által kiküldött lakásavató szövegét pedig küldje már el nekem vki ájviven (ne kommentbe) mer' meglesném. Tőlem jöhettek ha hoztok széket és kussoltok mert a szomszéddal nem akarok konfrontálódni.

Rárepültem Solya japán barátnőjére (az egyikre). Meglássuk hogy alakul a kontakt. Lehet, hogy a következő bejegyzést már japán IP-ről írom (nem).

Oldalt meg megjelentek a címkék, a könnyebb átláthatóság érdekében neki. öcsém szerint fasság, de jóleszez, csak most visszamenőleg címkézni kell ezerrel.

3 komment

Címkék: egyetem ténylegsemmi paaree párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr77681095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibiur 2008.09.25. 14:40:18

True! Szavazásra bocsátom a kérdést mer ez a blog nektek és értetek vagyon, véleményem szerint címkézés fasság, aki olvas úgyis azt olvassa ami az utolsó...ellenben 3 címke a 3 író nevével fémjelezve már kevésbé lenne butaság. mint a 3az1ben...a neszkáfé nem hülye, mi se legyünk azok

Nessus · http://blogmole.blogspot.com 2008.09.26. 06:31:48

szerintem a cimke jó dolog. a cimke fontos, átláthatóvá, rendszerszerűvé, és egyszerűbbé teszi az életet, a cimke, mert az jó, mert minden ami rendezett, csak jó lehet, de oda kell rá figyelni, hogy biztosan ne legyen túl sok variáció ugyanabból, mert az ember még félreérthetőnek találhatná, és akkor oda lenne a rendszerszerűség amitől meg félünk, mert a cimke rendszerezve jó dolog, de a nem rendszerezett, rendszertelen cimke az rossz.
akarom mondani csibiur mi az a 3in1? (nemakávé, teötleted)

csibiur 2008.09.27. 00:24:03

simlpe. 3 címke: deluksz, tibzon és csibiur
süti beállítások módosítása