Egy jó kávézás estefelé szegeden...

2008.10.17. 13:29 jet-son a másfélkegyelmű

Mindenki szeret beülni kis városunkban egy hangulatos helyre megbeszélni az élet nagy dolgait. Ez nálunk általában egyenletes lerészegedéssel szokott zárulni a híres nevezetes western korcsmában, de a tegnapi nap kivétel volt. Fallabdázás helyett beültünk Mignonba, (ami azért is különleges hely, mert ott találkozgattak szüleim, amikor randizgattak). De a lényeg, hogy a kávé felét sem ittam meg, mire odajön - inkább tántorog - egy talajrészeg fazon, aki még tárgyalóképes volt.

Imígyen szólá:

-Szoktatok fingani? A nő fingjon! A férfi is fingjon!!

Éles elmét követelő beszélgetés kerekedett a fingás mibenlétéről a mögöttünk ülő 4 fős társaság nagy örömére. (a beszélgetés felénél kijön két morcos tag és odaszól, hogy sok szerencsét! Gondolom nekik már megvolt a beszélgetés.) Ha ez nem lenne elég, előadott egy kedves kis történetet arról, hogy két hete hazament a csaja, ő meg berugott a kocsmába, és hát brummogott a medve, ő elengedte, de sajna kinézett a barlangból. Mit kinézett? Kirohant, mint Zrínyi a várból a török sereg nagy megrökönyödésére. Szegény tag arckifejezése meglepettebb volt mint a janicsároké. Fogta magát - ahogy azt kell - bement a mellékesre és kitörölte a black hole-t az egyetlen tiszta résszel...az alsógatya elejével, majd laza de könnyed mozdulattal kibaszta a wc mögé. (elmondása szerint telerakta rendesen)

És jön a csattanó: felment a szerencsés barátnőjéhez, aki észrevette a turpisságot és kérdezte, hogy hol az a kis ruhadarab, ami reggel még rajt volt, most meg sehol?! Következtetés: kurvázni volt! Mire a bátor tag bevallotta, hogy bocs drágám, de beszartam! A csaj(okos): 1. nincs rajtad gatya 2. nyitva a slicc 3. kilóg a pöcsöd R-Go  (:D) Tuti kurvázni voltál.

Majd a srác felállt, elnézést kérd a kultúrálatlan beszélgetésért, szép estét kívánt, majd eltántorgott észak felé. Sűrű levegővételek közepette, kisebb-nagyobb pihenőkkel...

Szarügy...

De a legfurcsább, hogy ilyen mattarészegen felfogta, hogy amiről beszél azt két vadidegen embernek meséli. Akiknek mellesleg semmi közük hozzá és talán nem is érdekli őket. És! ELNÉZÉST KÉRT A KULTÚRÁLATLAN BESZÉLGETÉSÉRT!! És kimondta! Részegen. Hihetetlen!

1 komment

Címkék: poén fúj ténylegsemmi

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr47718580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása