Gasztrovat - 7 tojásos kolbászos rántotta hagymakarikákkal

2008.10.17. 19:34 DeluksZ

Van egy ilyen hülye szokásom, hogy ha sikerül valami szépet alkotnunk így az önállóság rögös útján botorkálva, akkor azt kedvem támad megosztani a nagyvilággal. Ez leginkább egyszerű, de nagyszerű ételkölteményekben jelentkezik, ahogy ez a bejegyzés is egy könnyen elkészíthető, mégis vállalható fogást takar ami nem rendelt pizza és nem üres tészta (ami mellesleg a legjobb kaja a világon).

Gondoltam összeütök valamit nagy magányomban, de a tésztán kívül hirtelen semmi sem jutott eszembe. Reflexmozdulattal benéztem a hűtőbe, megragadtam egy huszár kolbászt, és gondolkodva majszoltam, amikor is feltűnt, hogy van tojásunk. Egészen pontosan 7 darab. A mélyhűtőben pihenő hagymakarikák sem tudtak elrejtőzni, és ekkor megszületett a nagyszerű gondolat. Katt a képre nagyobbér' e

A maradék kolbászt (amit nem faltam fel magában) apró karikákra szeltem, majd felvertem a 7 tojást. Verés közben (ejj) meghintettem némi borssal és paprikával, majd beleraktam a kolbászkarikákat, s az addigra már forró olajnak köszönhetően mintegy 3 perc alatt kész lettem a rántottával.

Újratöltve a serpenyőt olajforrás után bepakoltam 13 karikát, s hasonlóan rövid idő alatt, majdhogynem forgatás nélkül (jól meglocsoltam ugyanis a serpenyőt olajjal) azokkal is elkészültem. Az eredmény a képen látható.

Annyit elmondanék, hogy miután kész lett a rántotta szintén meghintettem a már említett fűszerekkel, ugyanis nemcsak egybesülve, de külön a kész rántottára szórva is más ízt adnak, s nagyon jól mennek a tojással. A hagymakarikák ízvilágban szintén passzolnak az enyhén fűszeres, csípős kolbászdarabkákkal megbolondított rántottához, ám vigyázzunk. Ez a kaja nagyon nehéz. Alapvetően olajos, erős és megüli az ember gyomrát. Lefekvés előtt nem ajánlott ebből nasizni, illetve a terhes nők is vigyázzanak.

A képek öcsém régi telefonjával készültek, amin a kamera ilyen defektes, vagyis a fehércélkereszt képhiba, nem pedig direkte lett odatéve. A bor és a dekorációkolbász később eltűnt az asztalról, hiszen bort nem iszom a kolbászos rántottához kolbászt enni pedig olyan mint sex közben pornófilmet nézni. (Csak nem annyira kellemes.) Most pedig rohanok, mert 25 perc múlva jelenésem van EFF-ben, hogy aztán együtt tombolhassak a Reflected

3 komment

Címkék: kaja képes rovatal

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr21719133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josi 2008.10.18. 02:04:54

éhenhalok..

tibzon (törölt) 2008.10.18. 11:45:38

na erre eszek retket kakaoval csű

Panni 2008.10.19. 17:20:10

kérek hagymakareszt
süti beállítások módosítása