Pangunk e

2008.10.24. 05:07 DeluksZ

Gyér a forgalom, mint télen a jégkrémárusoknál, de biztosan mindenki kurvamód elfoglalt. Nem is nagyon vannak események, csak úgy élünk a vakvilágba, depressziós kis esszékből pedig kijutott a napokban, úgyhogy hanyagolom a témát (nem is nagyon lenne miről).

Amolyan uborkaszezon fillerként megjegyzem, hogy elköltöttünk majdnem 3000 forintot a High School Musical 3. részére, amit nem kommentálnék, mert azóta agyhalott zombiként úszok az intellektuális nihilben, meg különben sem érdemel többet a film. A véleményemet leírtam a Filmbuzira (11. komment), akit érdekel ott elolvashatja.

Én speciel az őszi szünetet intenzív japántanulással fogom tölteni (akinek van jobb ötlete szóljon) meg tán JATEzok egy kicsit. Hiányoznak az ismerős szombeat dallamok. Azért, hogy ne maradjunk médiatartalom nélkül mindenki utólagos engedelmével megmutatom nektek mit alkottam a NÍVÓS egyesület JATE Progression elnevezésű rendezvényére. Már csak a JATEsoknak kell jóváhagyniuk. Ajánlom nekik, hogy.

GOLD BLUE ACID

Szólj hozzá!

Címkék: filmes képes ténylegsemmi párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr24729296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása