Queen + Paul Rodgers - European Tour 2008 -

2008.10.27. 18:01 jet-son a másfélkegyelmű

Hát igen. Körülbelül négy hónapja tartogatom a polcomon azt a bizonyos jegyet. Eljött az idő. Már csak egyet kell aludni, és  indulás van a Nagyfaluba.

Természetesen Freddie Mercury nélkül (aki származását tekintve zanzibári és 1991. November 21-én hunyt el) viszont Paul Rodgers-szel kiegészülve. De hogy teljes legyen a felsorolás: Paul Rodgers az új énekes, aki nem Freddie utódja. Inkább úgy fogalmaznék, hogy énekli a régi Queen slágereket, de ez a mostani koncert egy másik együttes lemezbemutatója lesz (lásd cím).

Brian May gitár, és Roger Taylor dob. A régi együttesből John Deacon basszusgitáros visszavonult, így helyette spec idontknow lesz a basszer.

Meghazuttolnám előbbi önmagam, annyiból, hogy tuti (i hope) holnap is felcsendülnek azok a zenék, amiket mindenki ismer. Gondolok itt a bohemian rapsodyra, we are the champions, another one bites the dust (amit Wycleff Jean is feldolgozott), a hegylakó zenéjére...who wants to live forever. Love of my life...bratyó koncert dvd-jén láttam...hát noccával majdnem megkönnyeztük. :( És rohadtul sokáig tudnám sorolni.

Az új albumukat meghallgattam (Rock the Cosmos Tour)...többször is. Tetszik. Igényes. Blabla. De azért várom a régi zenéket!!!...folytatnám tovább, de a köcsög inviteles netet kb ötpercenként kell újratárcsázni, úgyhogy mára off, mert felrugom a plafonig a comtrend ct-5071E-t ÁÁÁÁÁ

Majd holnap után élménybeszámoló...

És még egy Metallica koncertet bevállalnék!!!

 

2 komment

Címkék: öröm zenés paaree

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr79734918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josi 2008.10.28. 14:51:44

láv ov máj lájf, óóóóhhhhhhhhhhhhhhh

jet-son a másfélkegyelmű 2008.10.29. 09:56:15

kibbaszottul yo volt.....debekúrtam ááááááá
süti beállítások módosítása