Troooooooooooooooy!

2008.11.08. 18:55 csibiur

Agymegállás közeli állapotban írom e sorokat s bevallom így különösen nehezen megy a dolog. Namármost nemrég volt MTV music awards, jéééj. Szeretnék ismertetni pár eredményt.

2008 Legjobb előadója: Britney Spears! Britney Spears!!! Ooooops I did it again. És ki nem nyert a jelöltek között? Coldplay? A Coldplay...értitek? Britney vs. Coldplay. És aza kurva csibecsőr necsináljukmár h Spears kisasszon felé nyit...márpedig felé nyit. nem kívánom tovább kommentelni a dolgot...menjünk tovább

Legjobb album: Akkor már legyünk következetesek, Britney: Blackout! A halál és az ő összes barátja meg elmehet a faszba mi? Köszönjük nektek, csodás közönség!

Legjobb élő színpadi produkció: Tokio Hotel! Oké, Billnek jár a díj hatalmas respect...de azért mindezt úgy, hogy ott a Metallica a jelöltek közt? Picit meredek.

Azon már meg sem lepődök h a legjobb dal kategóriában Pink söpörte le a Coldplayt! Mindenesetre örvendjünk, hogy a mai fiatalság íly remek döntéseket képes hozni.
Amúgymeg agymegállásom fő oka egy remekmű, "Rock tábor" címmel büszkén ellátott zenés tinifilmecske, melynél gagyibb fost én még életemben nem láttam, arról nemis beszélve, hogy a filmben elhangzott legrokkosabb dal RnBsebb volt, mint Az Umbrella. A pizzámat sem tudtam kellő élvezettel fogyasztani, mivel folyamatosan visszaesett tátott szájamból a megrágott étek. Különösebben nem akarok részletekbe bocsátkozni, lelkesebb olvasótáboromnak letölteni kötelező, készítsetek hozzá rengeteg alkoholt.
És mivel olyan kedvem van, tálcán nyújtom át a HSM 3 bemutatót, melyet úgyis mind láttatok már ezerszer de annyira fánki :D Ha másért nem, legalább rájöttök bejegyzésem címének eredetére:

Nem így kellett volna történnie. Ennek se, másnak se

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr69757561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet-son a másfélkegyelmű 2008.11.09. 10:01:38

gecijó, hogy nem néztem meg. britney...könyörgöm!!!!! csak miattad megnéztem az új klippjét. rég rossz, hogy meztelen kezdi, mivel a zene egyszerűen annyira szar, hogy legszívesebben ütemre dugdosnám az agyamba a fakanalat az orromon keresztül. FOS! Tökjóhotelt meg hagyjuk már! Metalicska forevaaaa! És kurvanagy az új albumuk! Ennyi. Fuck MTV! Fuck közönség!

tib 2008.11.10. 13:26:36

ezt nem a josi írta?

tib 2008.11.10. 13:27:44

ja nem, me szori

c_ella 2008.11.12. 17:50:03

No komment.
És akkor mégegyszer: NO KOMMENT.
süti beállítások módosítása