Krisztmasz déj

2008.12.27. 16:41 jet-son a másfélkegyelmű

Igaz már elmúlt, de mostanra lett annyi erőm, hogy felülök, úgyhogy eddigi napjaim emésztéssel teltek. DE MA! Igazából ma is. Viszont mostanra sikerült annyira leszűkíteni a családi étkezéseket, hogy a nap 30%ában agyilag tiszta vagyok.

Ezúton kívánok én is Boldog Hanukát meg Karácsonyt minden bolsevik lázadónak. Éljenek a henteslányok, csókoljon mindenki sok sárgadinnyét! Bogdi Dzsí a következő sörözés érik, persze alap, hogy denevérbe kezdünk. Röné és Edem! Szilveszter Kiskőrösön! Csókoltatok mindenkit! Mindenkinek csakígytovább! Írjátok/olvassátok az oláfot.

Lejött heroes sn3, feliratátnevezés megvolt, úgyhogy túl vagyok a 0. és az első 3 részen. X-akták 3.szezon kivégezve. Rákén feküdni a melóra is hasonlóképp!

Ramcsi! Bocs, hogy nem tudok menni! Majd tavasszal! :)

Csokoládé mindenkinek!!!

Szólj hozzá!

Címkék: öröm xmas ténylegsemmi ismik párapróság

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr21844041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása