Neeeearly 2009? How can be neeeeearly 2009?

2008.12.30. 22:48 DeluksZ

Nos, mindjárt itt az év vége, illetve a következő év eleje (kinekmi), úgyhogy mindenkinek sikerekben gazdag kellemetes új esztendőt. Fogadalmat ne tegyetek, az hülyeség. Egyszerűen csak valósítsátok meg őket anélkül, hogy megelégednétek a kitűzött célok mantra szerű ismételgetésével... nálam nem jött be.

ezer ember számára fújtunk lufit, állítottunk sörsátrat, díszítettünk termet, mi egyéb, úgyhogy akinek nem fog holnap tetszeni az ünnepi dizájn, az leszopogathatja a zúzmarát a csonttá fagyott orromról.

Az év végére egy ilyen teljesen kommersz bejegyzést terveztem, és mint látható, tökéletesen sikerült megvaósítani a kitűzött célt. De még mielőtt az év utolsó jutu Rekommend rovatát megnyitnám (és zárnám is egyben) mégegyszer mindenkinek boldog új esztendőt kívánok kicsiny blogunk személyzetének nevében is.

 Mai jutub rekommend:

  • Alvin és a mókusok Sziget 2007
  • Top 10 Most brutal riffs
  • my little pony - rainbow song (spanish)

Odaver...

Akivel nem bulizok holnap az is lásson már belőlem valamit. Annyira jól sikerült a (kurvaerős) pálinkatöltős kép (amit Balázs csinált Sex-hard-on, miközben a 60 fokos pálinkát töltöttem), hogy úgy éreztem megérdemli az év utolsó feltöltött fotója címet. A PS írása közben pedig eszembe jutott, hogy valszeg listázunk egyet öcsémmel még holnap. Sz'al nyugi. Leszmégposzt.

Szólj hozzá!

Címkék: öröm rovatal

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr1849484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása