Érdektelen kifli

2009.01.07. 09:48 DeluksZ

A helyzet az, hogy még mindig hideg van a nappaliban, és ébredés után még mindig véreset köpök. Az egyikre tudom a megoldást a másikra nemigen. Reméljük semmi komoly, de azért kicsit zavar a dolog.

A helyzet az, hogy tegnap már tök sokat telefonáltam, persze eredmény nélkül, de legalább ment a szekér. Senkit nem sikerült kifognom, akit egy kicsit is érdekelt volna a dolog, de biztos minden spílernek van ilyen napja. Ja, meg tegnap volt értekezlet (összeülés, érti, csoport terápia...) amin szituációs játékokat játszottunk. A második, amiben Gálos és Diánakármen vett részt a következő konklúzióval zárult: Laci, Diát egyáltalán nem érdekelte a kiflid. Hát ilyeneket játszunk mi az Áffben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr57862986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása