u just can't

2009.05.30. 11:55 csibiur

Az ilyen reggelekben mindig van vmi varázslatos. Mintha picit lelassulna az idő és letekernék a világ hangerőszabályzóját. Fura lenne btw ha lenne egy ilyen gomb. biztos vmi nagy fekete gomb lenne és több ember kéne az eltekeréséhez.

Szóval bogi olyasmi zenét hallgat alváshoz, mint ami az AI-ban van, ő persze még alszik, én itt ülök és halkan gépelek, hogy ne verjem fel. Kávét iszom és várom azt a pillanatot amikor a szervezetem tudásra szomjazó része szabályosan kiszárad. I'm soooo close. És amikor elérem azt a pontot, akkor jó lesz. És akkor beindul a gépezet, olyan leszek mint a Harvardra készülő Rory és lelkemben egyre növekvő büszkeséggel falom magamba a tudást. Picit úgy tudom ezt a pillanatot elképzelni, mint a transformers 2 bemutatójában az a bazinagy robot aki szívja magába a homokot 2:13-nál. De miket beszélek, ez nem pillanat, ez állapot, time has come to become János for a while.

Ha túl soká maradnék távol, pofozzatok fel és törjétek ketté a szemüvegem. Hidegvizet csepegtessetek a fejemre és akkor hátha magammá leszek újra. De egy hónapot várjatok vele.

A kamera meg csak forog forog and u just can't fucking stop it

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr881152976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reekuci 2009.05.30. 22:28:51

Miért mondod, h "az ilyen reggelekben"..? Nem is reggel írtad...

csibiur 2009.05.31. 13:35:57

@Reekuci: reggel írtam. a reggel nagyon relatív fogalom

tibzon 2009.06.02. 12:28:38

agyatok jógot minddenkinek!! jókatt tudnánk irni. zoli
süti beállítások módosítása