Pucherthestu

2009.08.16. 14:53 DeluksZ

A múltkorában, amikor éppen az ártér mentén kerekeztem faágak után kutatva beleütköztem a fókába. A FÓKÁba. Messziről feltűnt a mezítelen testű emberek sziluettje, úgyhogy visszakerekeztem, nehogy kukkolással gyanúsítsanak, de azóta nem hagy nyugodni a dolog. Mármint történetesen az, hogy nudiznék. Valamiért vonz a lehetőség, hogy lángost majszolva (ott nem lehet lángost kapni) végigflangáljak a parton, miközben jobbra-balra himbálom és nem hogy senkit sem zavar, de ráadásul senkit sem érdekel.

Ha kicsit mélyebben belegondol az ember egy jó nudizás igazából pont azt a fajta kíváncsiságot, vagy kíváncsiskodást öli ki az emberből, amiért a legelején kipróbálja, vagy megfordul a fejében, hogy kipróbálja. Mert miért megy el, vagy szeretne az ember elmenni nudizni? Azért hogy meztelen nőket lásson. Vicces, hogy a strandra is mindenki azért jár, hogy nőket nézzen (a nők pedig azért hogy a pasik nézzék őket), viszont a nudista strand azt a lehetőséget kínálja, hogy mindezt már egy szinttel magasabban, kezdettől fogva ruha nélkül élvezzük. Ugye? Ugye. Viszont felmerül a kérdés. miért nincs mindenki akkor a nudin? És nem, nem azért mert sokan szégyellősek. A környezet ugyanis tökéletesen feloldja ezeket a gátlásokat. Csomó meztelen ember között az ember nem szégyellős és a legelvetemültebb nudista is kényelmetlenül érzi magát meztelenül ha körötte felöltözött emberek vannak. Azért nincs mindenki a nudin mert a nemiség ebben a környezetben egy idő után tökre másodlagos kérdéssé fajul. Egyszerűen rájön az ember, hogy tökre nem nagy dolog melleket látni és talán kicsit csalódottan könyveli el, hogy ez mégsem az a fajta erotikától fűtött kéjélmény, amit anno elképzelt. Persze ezen kívül felerősödik az a fajta szabadságérzet amit a meztelenül flangálás nyújthat.

Én valahogy így képzelem el az első nudizást, de egyedül vajmi kevés kedvem van kimenni. Elsősorban természetesen lányok jelentkezését várom. Néhánnyal már konzultáltam is az ügyben és hát a legtöbb blogot olvasó lányt már úgyis na mindegy ezt nem fejezem be. Szóval kéne csapni egy össznépi nudizást, de legalább az(ok) akik egyszer komolyan elgondolkodtak rajta hogy ledobják a ruhát a elefántosat játszanak... legalább azok jelezzék, aztán majd kitalálunk valamit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr1001312997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibiur 2009.08.18. 01:00:11

Hallod bro ez a bejegyzésed azér adja az ívet
süti beállítások módosítása