We're all to blame

2009.03.12. 02:53 DeluksZ

Ugye nekem az a munkám, hogy beszéljek az emberekkel informatikai képzésekről. Ezért általában azt csinálom, hogy beszélek velük, informatikai képzésekről. Butákkal, nem olyan butákkal, idősekkel, fiatalokkal, munkanélküliekkel, orvosokkal... rákos betegekkel.

Panni hívta vissza a csaj anyukáját ma (hivatalosan tegnap), megbeszélték a képzés részleteit, illetve a beiratkozási hercehurcát, mire anyuka benyögi, hogy de a lánya nem tud dolgozni, mert agyalapi-mirigy tumorja van. Rákos. Egy 21 éves, életvidám, ambiciózus, okos leányzó, tele tanulásvággyal, elképzelésekkel, ötletekkel az életét illetően.

Hetente körülbelül 1 mm-t nő a tumor. Talán 3-4 centi körül megáll, nem tudni, de még nem műthető. Van esély. A kislány pedig egyáltalán nem úgy hangzott a telefonban, mintha fel akarná adni. Reméljük a legjobbakat. Őszintén.

A cím egy Sum41 zenealkotás, jelenlegi kedvenc, a témához nem sok köze van.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr32997101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pen 2009.03.14. 04:18:14

nem is fogja..nem olyan
süti beállítások módosítása