Whislist

2009.03.16. 12:42 DeluksZ

Megtaláltam a szürke, esős délutánok nem hivatalos soundtrackjét. Bonobo. Aki megtalálja melyikre gondolok kap egy csokit. Segítek, Sweetness album. Ja egyébként hétfő van. Hétfő. Olyan ez a nap, mint egy olcsó újév, egy kicsi szilveszter. Megyek dolgozni. Mindjárt nyár. És még nem vagyok kigyúrva... Gondolatok ömlesztve. És tököm tudja miért vagyok még mindig taknyos. Dolgok haladnak, dolgok állnak. Legtöbbször azok állnak, amelyeknek haladniuk kéne. Legtöbbször azok haladnak amiknek állniuk kéne. Tökmindegy, mindjárt nyár. Addig meg kibírjuk.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr761005289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csibiur 2009.03.16. 12:56:51

De hogy bmeg? hogy? nehezen. kellenek azok a hétvégék, ha másnak nem, azoknak haladniuk kell. most szombaton parti kizárólag retro ruházatban. meghódítjuk a jate-t, a várost, az országot...merhogy régen kurvára de szebbek voltunk

DeluksZ 2009.03.16. 13:01:06

Sosevoltunk szebbek, csak ártatlanabbak. A hétvégéknek például pont nem kéne haladniuk. És az elmosott edények is maradhatnának tiszták, a jó érzések meg jó érzések. A hétvégék hétvégék.

Piterzon 2009.03.16. 13:35:37

Ha szombat, szombeat..ez már az életünk része, és jó érzés. És Bogdán nagyon remélem hogy nem felejtettél el minket itt délen...tudom hogy fut a szekered pöstön, de miss you:$ So told haza magad Csibivel a kurva hétvégére és bulizzunk egy igazi nagyot, amolyan szegedi style-ba, got it?!

DeluksZ 2009.03.16. 13:39:03

Got it! Except that i can't do it. Vagy mondjam, hogy It' Would be legen ..... dary. Nem megy Piter. Szombaton is meló van egyelőre. És hidd el ti is nagyon hiányoztok, de nagyon nagyon. Mondom ezt minden homo erotikus felhang nélkül. Rövidesen úgy is találkozunk. Remélem. Kitartás.

tibzon 2009.03.16. 14:53:03

amúgy tolni kéne majd olyat is, hogy csak úgy fogjuk magunkat és elmegyünk a fasztudja hova hortobágyra vagy Ny-Mo-ra megmászni két dombot közbe iszni meg eszni sátorral szutykosan oszt ha meguntuk hazajönni, gatyában fürdeni to feel free. értitek? vagy keróval elmenni valamerre 3napra mezőn aludni szabad ég alatt ilyenek.
annyira lenne kedvem, mint

tibzon 2009.03.16. 14:54:11

ja és semmi pénzbe nem kerülne, csak a kajába meg alkoholba amit viszünk magunkkal esetleg vonategy

Piterzon 2009.03.16. 17:13:00

first: Megértem Deluksz:$ Próbálunk kitartani, de azért ne hagyd sokára mert nemtudom meddig birom..lassan teljesen leépülök, jelenleg jobban meg van makkanva a szám mint SZIN-en...pedig azt mindenki tudja h kegyetlen volt. Szóval eldöntöttem h nemlépek utcára...remélem szombatig rendbejön. Második..Tóby, megmondtad a frankót, teljesen akkceptálom!! De sztem az egyetemet is hagyjuk ott és járjuk a világot..linkelek egy fószert, aki magyar és a faszomse tudja..de ott kötött ki ahol látjátok...itt: iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=13816211
najo, nem egy bugacos turara indult sztem...de akár onnan is vezethet az út az egzotikus szoknyák alá:)

jet-son a másfélkegyelmű 2009.03.16. 17:26:19

az a királyság, hogy a héten nem jövöl haza, next vík meg én nem leszek, so fel fogom hívni peterzonékat, és becsapódok hozzájuk...állat lesz...nyáron meg kocsi, és meg sem állunk a kibaszott hortobágyúig...széna alatt alszunk, és tejet iszunk tehénből...

csibiur 2009.03.17. 09:46:34

én szivesen iszok tejet tehénből, utazgatás sátorral hátunkon bükkbe teljesen ok, hegyre felfutás feles ivászat hányjunk le a kékesről verseny és akkor találunk majd pár varázsgombát ami elrepít minket beyond imaginable, engem bristolba hogy szerelmet vallhassak egyetlen Pandorámnak...mer múzsák minden férfinak kellenek
süti beállítások módosítása