this tongue thing is amazing

2008.09.04. 14:40 csibiur

Erős és nagyon mélyről jövő nosztalgikus érzések támadtak fel bennem. Tisztelt esküdt hölgyek és urak, megtaláltam a könyvet, A könyvet, pubertáskorom bibliáját. Sokáig azt hittem, hogy Harry Potter történetét olvastam el eddig a legtöbbször, de amint a polcomon megpillantottam Jane Goldman : Szex. Mit? Miért? Hogyan? című könyvének erős pink borítóját rá kellett ébrednem a tömény valóságra. Eza rongyos, s immáron megbarnult könyvecske oly értékeket hordoz magában, mely többet ér bármely családi ereklyénél mely apáról fiúra száll mégha szótismételtem, akkoris. Merthogy ez apáról fiúra száll.
Szeretnék megosztani egy részletet, melyet 10től 13 éves koromig napjában többször is elolvastam, felvértezve magam valamivel...áhh azabaj h már félórája agyalok hogyan tudnám befejezni ezt a kurva mondatot de nem jut az eszembe semmi, bazdmeg ígymarad

----

Hogyan kell csókolózni?
A csókolózás, pontosabban nyelves puszi (avagy smár) olyan szájpuszi, aminél a partnerek szája nyitva van. Szorosan véve valódi csók az, ami 2 másodpercnél tovább tart és szerepet kapnak benne a nyelvek. Ez elvben nem hangzik túlságosan bonyolultnak, de sokan szoktak félni, hogy nem jól csinálják, főleg ha még sosem csókolóztak, vagy csókolóztak, de egyszer sem élvezték. Szerencsére, ha kicsit már belejöttél, nincs többé "előírt" módja a csókolózásnak, tehát nem kell félni, hogy "elrontod". De azért van pár dolog, amit ajánlott elkerülni. Íme az alapok:

  • Akárhogy is csókolsz, rengetek pluszponot jelent majd, ha a szád kellemes szagú és ízű és puhák az ajkaid. Ennek rendszeres fogmosás és ajakírhasználat a kulcsa. Az sem árt, ha csókolózás előtt nem dohányzol és nem eszel hagymát.
  • Ha rágó van a szádban, csókolózás előtt vedd ki. Egyeseket nem zavar, ha benn van, de másokat igen, és bunkóság megkérdezni, hogy bennhagyhatod-e.
  • Nyisd szét az ajkaid. Teljesen lazítsd el őket, a szájad körüli izmokkal együtt. A szád először csak egész kicsit legyen nyitva.
  • Gyengéden nyomd az ajkaid a partnered ajkára. Ne problémázz azon, hogy megfelelő szögből közelítesz e: a legtöbb arc meglepően jól összeillik és az orrok és egyéb kapcsolt szervek ritkán jelentenek akadályt. Ha mégis aggódsz, próbáld meg gyengéden megfogni a partnered arcát és tartsd egy helyben amíg közelesz, vagy vezesd magad felé.
  • Ha egyikőtöknek, vagy mindkettőtöknek szemüvege/fogszabályzója van, az előző részt kicsit lassabban és óvatosabban csináljátok, nehogy összeütközzetek vagy összeakadjatok, mert az nem túl izgató!
  • Sose közeledj nagy erővel - nem túl izgató, ha lefejeled a partnered. Ne is tátsd ki a szád, mintha fogorvosnál lennél, mert nem szép látvány, kiábrándító és elég ijesztő!
  • Ha már találkozott az ajkatok, kezdődhet a fő attrakció. Ennek lényege egyrészt a csókoló mozgás, másrész a nyelvkontaktus.
  • Az ideális csókoló mozgás a következő lépésekből áll: az ajkak összeérintése, határozott összenyomása, majd a száj finom nyitása-csukása, mintha ízlelgetnéd a partnered ajkát. Helytelen, ha úgy rápréseled az ajkad a partnerére, hogy az illető nem kap levegőt, és nem ajánlatos túl nagyra tátani a szátokat (nem kell versenyezni, hogy kinek fér be jobban a szája a másikéba).
  • A nyelvkontaktus először óvatos, puhatolózó legyen, később bármi jöhet. Csak arra vigyázz, hogy a nyelved puha és hajlékony legyen, ne merev és hegyes. Arra is ügyelj, hogy ne nyáladdz, ne forgasd a nyelved körbe-körbe, mint egy mosógép, és ne is told olyan mélyen a partnered szájába, hogy az illetőnek hányingere legyen vagy fulladozni kezdjen.
  • Lazíts, élvezd a csókot és add át magad az ösztöneidnek. Ha be akarod csukni a szemed csukd, ha nem , ne csukd.
  • Ne félj, hogy nem vagy profi - ne feledd: ha tetszel valakinek, akkor az illető élvezni fogja veled a csókolózást, függetlenül attól, hogy hogyan csinálod.
  • Ha belejöttél, vedd elő a találékonyságodat! Nagyon izgató lehet, ha finoman megharapod a partnered ajkát. Az is sikert szokott aratni, ha felváltva csókolgatod az ajkát és a nyakát. Használd a képzeleted és csináld, amit kellemesnek érzel.
  • Mindig nagyon figyelj a partnered reakcióira. Ha nem vagy biztos benne, hogy élvezi a csókot vagy valamelyik részét (talán túl sok a nyelvelés?) kicsit fogd vissza magad és nézd meg, mit csinál. Ha megpróbálja becsukni a száját vagy abbahagyni a csókot, nyomban fújj visszavonulót!
  • Ha még sosem csókolóztál és borzasztóan ideges vagy, segíthet, ha gyakorolsz kicsit a kézfejeden!

----

Én nyílván a borzatóan ideges kategóriába tartoztam melynek folyományaként többet smároltam akkoriban a kézfejemmel mint azóta összesen. A csókszüzességemet Györgyinek ajándékoztam még nyolcadikban a tisza gyöngye előtt, tőle kéne megkérdezni méltó voltam e a fent leírtakhoz :) Aki kíváncsi arra, hogyan kell szopni és nyalni, közkívánatra megosztom veletek Jane GOLDman szentírását azokról a témákról is (érdemes)
 

 

...erős és nagyon mélyről jövő nosztalgikus érzések támadtak fel bennem...
szmájli

1 komment

Címkék: nosztalgia esszé tinicsevej

A bejegyzés trackback címe:

https://koszonomolaf.blog.hu/api/trackback/id/tr24648230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása